Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvav febrig vibration

Dölj mig
bedra mig
lämna mig
håna mig
återta mig
passera mig
riv mig
töm mig
flå mig
trivialisera mig
glöm mig
utnyttja mig
blotta mig,
men ta inte mitt liv,

det vore för enkelt.




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-30 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling