Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva för evigt

Jag vill inte dö
men jag måste
Inte nu men snart
eller om tjugo år.
Alla andra får dö
det är naturligt.
Jag vill leva för evigt
det sägs att vissa
vet hur man gör.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-30 19:05



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Fint skriftat ... Döden är en fiende .. ingen vill dö. Därför har vi också fått löftet om ett evigt liv i lycka .. och vägen är lagd framför oss ...
2011-10-31

    Ken Cassel
Jag vet vad du gör
Jo, du räddar hela världen och blir en legend
Helt odödlig med andra ord
:)

Kramar!
2011-10-30

  marie-helene
Jag har fått den frid som jag i många år sökte...Jesus är vägen över den bron som leder till himmelen..Hoppas du ska finna den bron,kram
2011-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP