Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missade chanser

Jag varit för snäll
och också för feg
inte vågat ta chansen
när den legat framför mig
Det kan vara en kvinna
eller jobbet
som kunde ha ändrat mitt liv.
Nu sitter jag här
och tänker
Vad skall jag göra
av den tid jag har kvar?




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-30 20:02



Bookmark and Share


    livspoesi
förändring är aldrig för sent, ditt liv är nu och imorgon!
2011-11-06

  Mow Dean VIP
bara att komma till den insikten och tänka så är konstruktivt!
2011-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP