Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har berört ämnet förr, men det kan aldrig bli uttömt........, kör med "björnborgvarianten" (Ba´f´att) igen.


Varför skriva ?

Varför skriva ?

- Ba´f´att jag tycker om det.......

- Ba´f´att jag har något att skriva om.......

- Ba´f´att jag vill att några ska läsa det.........

- Ba´f´att jag tror att några gillar det .......

- Ba´f´att jag tror att några tror på det jag skriver.......

- Ba´f´att jag tror att några tar intryck av det .....

- Ba´f ´att jag vill förändra saker.......

- Ba´f´att jag tror att det som är snett kan bli bättre när jag skriver om det...


------




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-30 20:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och varför INTE?
2011-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska