Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ensam vandrare

En ensam vandrare


Dag efter dag
Med samma uttryckslös ansiktet

Steg efter steg
Genom tomma upplevelser

År efter år
Utan att bli märkt

En ensamt vandrare
Med ”varför” i hjärtat




Fri vers (Fri form) av Jakob Drakros
Läst 277 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-31 08:15



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Den säger så mycket.. berör
2011-10-31

  TT
...ödesmättad på någor vis...en txt som berör...är bra!!!
2011-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Jakob Drakros
Jakob Drakros