Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns dagar då man vaknar av insikten att man är ett utkast. Vrider och vänder på sig tills man upptäcker ännu ett märke har satts på ens inre vägg.


Nukleär skalle

Nu

är det nått

Den gräns i min kropp

som vänligt öppnar sig för

det som den känner sig bekväm,

bevarande inuti.


Förlåt.

Jag spänner mina gissel nu

för hur jag än försöker är det i vår sfär

nästintill omöjligt att förmedla att jag inte

kan slå lösare än dödligt när jag väl slår.


Förlåt.

Mitt enda vapen skadar mera än någon kan tåla

men utan tecken på obehag smeker du

dess röda, ur smutsig plast stöpta avtryckarknapp


och tror att mina känslor för dig

ska rädda dig från




Helvetets mentala atombomb









Fri vers av filharmoniker
Läst 225 gånger
Publicerad 2011-11-25 13:47



Bookmark and Share


    trasselsmuts
så fint så man vill att någon ska skriva sånt om en själv.
2011-12-06

    Anneli A
Stark och berörande text!
2011-11-25
  > Nästa text
< Föregående

filharmoniker
filharmoniker