Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland

Ibland får tålamodet prövas
Ibland ska temperamentet övas
När avståndet mellan öronen
är för trångt
Och någon har gått ett steg
För långt




Bunden vers (Rim) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-31 16:14



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
((:::hihi härligt formaterat!!
2011-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt