Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARGTIMMEN

När vargtimmen ylar

då skälver min själ

och kallsvetten fuktar min kropp

Då finns där en bävan

en fruktan för dagen

För tiden när solen går upp

Med bultande hjärta

och kvävande andetag

vill jag helst av mörkret bli famnad

Sjunka i dvala

Gömmas

När vargtimmen av ångest

helt mej förlamar

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-31 16:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vackert skaldat!


Bokmärker!
2011-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP