Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexgalen limerick

En ålderstigen gumma från Höör
blir kollrig när gubben hennes dör
hon skaffar en vibrator
går runt med sin rulator
och frågar dom hon möter hur man gör

© YM Bohman-11




Bunden vers (Limerick) av Njord
Läst 301 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-10-31 18:57



Bookmark and Share


  Ronny Berk
det sägs att frågvis blir vis- det kommer säkert ordna sig, människior är i allmänhet hjälpsamma. trevlig limerick, ja !
2011-11-03

  Ninananonia VIP
Hur kul som helst.. :)
2011-11-02

  stenhur VIP
Den får du en guldstjärna föör!
2011-11-02

    Bodil Sandberg
haha vilken go limerick!!!görbra!!
2011-11-02

  erkki
Det är aldrig försent att lära hur man gör! Jag såg en rolig film en gång där den ogifta syrrans julklapp hade förväxlats med den till svärmor...
2011-11-01

  Gunnel Eriksson VIP
Den var rolig!
2011-10-31

  thyra
En rar liten sak din limerick! Fint!
2011-10-31

    Ken Cassel
Hi Hi
Riktigt rolig faktiskt!
:)

Mvh
2011-10-31

  S.A.I. Steve Lando VIP
haha en härlig sköning
2011-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER