Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan alla skikt av liv

vagnen ligger omkull
skriken har lagt sig
låtit sig rinna ner i jorden
där står de och ser på färgkartan utan puls
en vind blåser förbi dem
vagnen ligger öppen
vagnen ligger klar i skenet
det piskar en sanning i natten
natten piskar dessa små bakterier i ett kanalernas land
det brusar när månen står still
mellan alla skikt av liv




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 521 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-31 22:35



Bookmark and Share


  Feminaz
Målande
2011-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling