Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rutten själ

Rutten själ


Att se in i någons ögon
Säga att man älskar
Och veta att man ljuger

Den vackraste känslan som finns
Det starkaste känslan
Den mest osjälviska

Säga allt som om man menar det
Göra allt som om man menar det

Hur rutten själ måste man ha
För att kunna göra så mot någon

Hur kan man leva och le
Med en sån rutten själ?




Fri vers (Fri form) av Jakob Drakros
Läst 360 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-01 10:32



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
ruttet.. att medvetet såra..
men det är nog kanske egot som är ruttet
2011-11-02

    Birgersdotter VIP
sårande...
2011-11-01

  TT
...usch en sådan stark text...en väl formulerad och väl skriven mardröm...bra!!!
2011-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Jakob Drakros
Jakob Drakros