Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslögnen

I det ensliga ljuset
återvänder människorna
till sina tomma enplansvillor
på vägen hem undrar någon
hur det står till

Några ansträngda leenden
och tusen lögnaktiga svar senare
är spåren av ett brustet hjärta
besvikelsen över de år vi lagt bakom oss
fortfarande lika plågsamt
påtagliga




Fri vers av Joel Nilson
Läst 589 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-11-01 13:17



Bookmark and Share


  Trädflickan
Tänker på drömmen om ett lyckligt familjeliv. Som bara visade sig vara just en dröm. Och i villakvarteret lever den ena halvan av ett par.
2011-11-01

  lodjuret/seglare VIP
Jo, jag tycker du skriver talande
högst beskrivande
trenne liljor förtjänte den
2011-11-01

  Vici
Smärtsamt sanna ord
om mänskligt självbedrägeri!

Applåd!
2011-11-01

    Ann JM
Dina rader berör. Man önskar leva sant, men det är svårt ibland. Man önskar att tiden läker, men undrar ibland...
2011-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Joel Nilson