Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vela eller inte vela det är frågan...


Velare

I mitt tycke
finns det inga

nej sägare
bara ja sägare som
säger nej

hela tiden

i min värld
dominerar kansken
måsten men

och stålsättning

hela tiden

ideligen nja sägare
som velar och fiskar
efter bästa resultat

i min sfär
härskar javisst någotlunda
precisa tycken

hela tiden

någotannat vore otänkbart




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-01 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman