Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagolöst


Var landar man
när ljuset brunnit ner till intet

när nästa steg är överklivet
när kullerstenar tappat färg

jag är inte här
intet ljud på läpparna

var landar man
i sagolösa stunder
i andras avgrunder

när rummen blir för små för andetag

om du inte gör ljud
om du är ordlös

så finns du inte




Fri vers av Sara Raimosson
Läst 267 gånger
Publicerad 2011-11-01 23:18



Bookmark and Share


  Marja Granqvist VIP
Ord är förutsättningen för att man ska kunna ge sig till känna. För att andra ska kunna förstå.
Du har många fina formuleringar... 'när nästa steg är överklivet' ... i sagolösa stunder i andras avgrunder'...
Den här dikten gillar jag. Kram Sara.
2011-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Sara Raimosson
Sara Raimosson