Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kulturkrock med dimljusen på

Idag förevigades du i jorden, du planterades
trots att du aldrig ska stå i blom här mer
I färden mot din sista sanning skymtas två pinnstolar,
de åtta benen håller upp resterna av din bror i denna kvava natt
Trängseln lyser upp ensamheten när ljuset riggas,
allt är nytt som stormen vi förbereder oss för och ändå inte klarar av
Ett frö har viskats landat, du är skyldig till det vackraste av allt,
språket förblir obegripligt, vi använde det aldrig
Välter situationen tillbaka rubbas alla garantier vi fått
November har placerat ribban högt, kallt och rått





Prosa av Carl R. Westerling
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-02 17:47



Bookmark and Share


    Anneli A
Snyggt skrivet!
2011-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling