Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frånvarande

Minns inte dig
men glömmer dig aldrig

även om svaren uteblir
så vet jag

jag vet att jag lever i dig
och du kommer aldrig ifrån

det som vi haft
det som vi hade




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2011-11-02 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP