Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En önskan

Strör stjärnor över mina drömmar

Lägger den djupblå himlen som en mantel över mina axlar

Kisar mot morgondagens gyllene sol och önskar 

Önskar att allting alltid var så vackert

 




Fri vers av Nina Nightwish VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-11-02 20:08



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Det jag läser är himmelskt vackert!
2011-11-10

  Lars Hedlin
Så bra! "APPLÅD"
2011-11-04

  Kalle.O
Allt är inte alltid vackert, din dikt däremot...
2011-11-03

  Suzy med punkterna
Din poesi är vacker!
2011-11-03

    ej medlem längre
Tycker om Din text...
2011-11-02

    Ken Cassel
Mycket fin, Nina!
:)

Kramar!
2011-11-02

    Birgersdotter VIP
Din dikt är mycket vacker
2011-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP