Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djävla Höst

hösten djävlas med mig
stänger in mig

jag var fri, bara för ett par månader sedan
såg jag med försiktighet fram emot våra möten

nu sitter jag instängd
och vill att du går härifrån

lämnar mig ifred
jag behöver sörja

tänka tillbaka
och sakna dig

sakna dig igen
hitta tillbaka
minnas våra första dagar i frihet




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-02 21:24



Bookmark and Share


  Monica Ullmark/Cickan VIP
Känner igen din känsla....människor som tar plats när det utrymme man skapat till sig själv är minimalt....lättare att mötas på anonym plats...bravo den sparar jag.
2011-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP