Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novembermorgon haiku

Illavarslande

dimdämpat korpkraxande

hemlighetsväsen

© YM Bohman-11




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 175 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-03 09:54



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Precis på pricken!! Gillar den där mellanraden..."dimdämpat korpkraxande"...såg o hörde dem i torsdags!
2011-11-06

    Bodil Sandberg
Olyckskorpar är inte att leka med -
bra haiku som alltid när du är i ditt esse!!
2011-11-04

  Gunnel Eriksson VIP
Korpen är en intressant fågel!
Stämningsmättad haiku.
2011-11-03

  stenhur VIP
Få, välvalda ord skapar en ruggig föraning. Brrrr!
2011-11-03

  HelenaW
Jag gillar denna, gillar den illavarslande korpen som kraxar i härlig novemberdimma..
2011-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER