Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Mamma"

"Jag hatar dig ju inte. Du är ju min dotter..."

Orden gjorde det dom skulle.
Träffade exakt där dom var ämnade!

Jag borde vara van.
Trots det -rinner tårarna i strida strömmar..tills jag inte ser eller hör längre...

Av det hon -inte sa.




Fri vers av marie ohlson
Läst 551 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2011-11-03 16:06



Bookmark and Share


  Connie
Starka känslor, berör verkligen på djupet. Nästan så man inte bottnar!
2014-09-14

  anits VIP
Starkt och mycket berörande
av det som inte blev sagt
2013-05-28

  Per Blomqvist
Mycket bra poesi. Känslorna sitter. Ilskan fokuserad.
2012-08-05

  calidris
Avskalat, starkt och berörande!
2011-11-10

  Maj-Lis VIP
Berörde mej hårt
2011-11-08

  Kattis Aveanat
hemskt hur starkt man kan känna igen sig.. tyvärr.
men väldigt bra skrivet.
en bra text/dikt ska ge ett knytnävesslag av känsla i magen, o din gör det.
2011-11-08

  Mr Lindemann VIP
Allt det osagda som ligger där emellen och gnager in sig i ryggmärgen med sin närvaro.

bra
2011-11-08

  Tosca
Väldigt starkt och bra.
Raderna berör mycket.
2011-11-08

    Issand. VIP
stark
2011-11-08

  Rosen VIP
det osagda sårar mest...
dessa rader tog tag i mig...ligger kvar länge
2011-11-08

  Linda CH VIP
Du beskriver en oerhört smärtsam situation! Det kändes ända ner i knäna.
2011-11-08

  Redanbegraven
Explosiv text
Lik en vätebomb
fylld med tårar
2011-11-07

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Gör ont
2011-11-06

    Annika J
Det är en konst att skriva så kortfattat och ändå så berörande!
2011-11-06

  Kalle.O
En text som sätter sig i magen är oftast bra, den här högg mig även i hjärtat så den är mer än bra!
Bokmärke...
2011-11-06

  Gunnar Hilén VIP
Oj oj så mitt i ! Du får ett bokmärke.
2011-11-06

    Anneli A
Stark och berörande text!
2011-11-06

    Ninni
Bokmärke&applåd! Ojojoj!
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

marie ohlson
marie ohlson