Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

90 grader

45. Planet lättar i dimman

ett ögonblicket av förlåt får huden att befrias. Rämnar likt tetris.

Tiden faller uppåt, 

minuter på rätt plats i fel tid

förenade i zenit, 

gud kastar visst ingen skugga

 

fångar smärtan 

en allé,

 

vacker från håll

 

envist mörker

alltid under tidsfrist i grader av styrka

 

90. Sluten rädsla i naken grå jord.




Fri vers av Per Blomqvist
Läst 297 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-11-04 10:40



Bookmark and Share


  AgnesP
Gillar denna, helt enkelt:)
2011-11-04

  Minkki VIP
minuter förenade i zenit där gud inte kastar någon skugga, bara ljus...

slutraden jättestark, ger mig sifferreflektioner 45 - livet på 90 grader.
2011-11-04

  Ninananonia VIP
Gillar..
2011-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist