Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina fotspår syns på hemliga stigar


Jag ser fram emot att gå vilse
i din famn
och inte hitta hem på flera timmar




Fri vers av Gigi
Läst 486 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-04 13:44



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
underbar helt enkelt!
2016-01-12

    ej medlem längre
Underbar text, och titeln i sig är värd en bokmärkning

RESPEKT!!
2013-08-26

  Peter Stjerngrim VIP
Anbudet Seglaren efterlyser torde vara av arten
''An offer you just don't want to resist''

-
Själv har jag citerat dessa dina ord fler än en gång, dock med tydlig källhänvisning till dig ... Dessa ord är helt underbara och jag önskar så innerligt att jag själv varit upphov till dem ... ;)
2011-12-07

  Linda CH VIP
Varm förälskad känsla!
2011-12-06

  Mr Lindemann VIP
Jahaaa!
2011-11-04

  Seglaren
Texten är bra om än kort.
Jag kallar såna text för
EN TEASER.
Det ska reta, locka läsaren
med ett anbud.
2011-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi