Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en kärleksskeptiker

De fladdrar bäst de vill.

De där fjärilarna.

De har inte vett att vara still.

De där känslorna.

De som får en att längta efter att bli två.

Och du sitter där och funderar

på om det är rätt

väg att gå?




Fri vers av Pauline Pousár
Läst 332 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-04 15:53



Bookmark and Share


  Ronny Berk
trots rubriken , känner av en längtan till..
2011-11-04

    Birgersdotter VIP
Vacker längtan...
2011-11-04

  Seglaren
Man bör lära sig att leva med sig själv, som om ingen annan kommer för att frälsa. Drömma om tvåsamhet lönar sig sällan.
Men att vara en med sig själv och stå på egna ben först. Det är A och O.
Din text är bra i all sin enkelhet. Slutar med en berättigad fråga. Sen ska man veta, att hitta nån bra att leva med i dagens läge kan bli svårt. Lika svårt att hitta en bra pålitlig karl, som en bra kvinna utan later.
2011-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Pauline Pousár
Pauline Pousár