Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dig vill jag vara

För dig vill jag vara fin

för dig går jag gärna i krinolin

Med dig känner jag mig vacker

även när jag haft mina gråtattacker

Du ser mig helt naken

Och du är så vaken

För mitt varande

inget försvarande

Jag är som jag är

Och du är ändå här

Du stannar hos mig nära

Och vi är fortfarande lika kära





Bunden vers (Rim) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-04 19:34



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en känslosamt vacker hyllning, rimriktigheten förhöjer läsarvärdet
2011-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt