Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det du är och önskar

Det du är i det lilla

visar sig också i det stora

tänk på vad du säger




Det du önskar

sker ibland utan att det märks

så tänk på vad du önskar

det kan faktiskt slå in




Fri vers av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-05 12:10



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Fina kloka ord Gnistan!
2011-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt