Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lurad

Koltrasten härmar

bofinken lurad letar

titt titt tuut tit ut




Bunden vers (Haiku) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-02 11:47



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
*hihi tittut !!
var det månne den nyfikna Knut ??


fint härligt Gnistan!!
2012-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt