Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lillpåvens funderingar


fri själ

man ska alltid jobba med att befria själen

man får kärleken, förälskelsen från Gud

kärleken, förälskelsen är generatorn i den här utvecklingen

utan kärlek ingen utveckling

detta kan vara en oerhört jobbig period

då alla gamla "laster" ska genomgås, själen befrias från "skuld och skam"

allt blir bättre till slut när man har hittat balansen



Själen ska vara fri från all oförstånd. Vilket tidigare kallades för synd eller

skuld.


Alla människor är lika mycket värda, vi är på olika nivåer för att det inte är

möjligt för människohjärnan att anpassa sig till det nya så fort. Vi behöver

tålamod och omtanke i vardagen, vi ska bry oss om varandra och alltid börja

från oss själva. Vara rädda om kärleken, kraftverken som vi fått.




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-05 19:34



Bookmark and Share


    maija tuori
Tosi viisaita mietteitä ...Applådeja sylintäydeltä Sinulle !!!
2011-11-09

  Seglaren
Läs min text om frihet:
"Min filosofi: 2 Att vara fri människa"
Läs gärna ettan och trean också.
Det är ju en serie om 3 texter
vilket är min livsfilosofi.
Sen kan du kommentera MINA texter.
2011-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP