Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelskt ögonblick

Jag styr mot land
i den mörka natten
mjukt mot fören
strömmar tjärnens lugna vatten
Mörka himlen lyses upp
av en öppning ibland molnen
himmelskt ljus där strömmar fram
gör mig till en lycklig man
Så vackert så fint
jag tänker
men när jag blicken sänker
försvinner himmelshålet
jag ser det när jag åter
vill låta mina ögon bada
i det rofyllda himlaljuset.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-05 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP