Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärtas språk

Kan inte tala mitt hjärtas språk
så väl som andra kan
hade en känsla i tårar
men den torka och försvann

toner är inte nog
för att berätta hur jag mår
ord räcker inte till
jag tror inte du förstår

du lämna ett tomrum
ett hål för stort att fylla
allt snack om evig kärlek
har bara mig själv att skylla

allt jag ville var att falla fritt
du släppte handen och lät mig gå
jag föll snabbt mot marken
du stod vid kanten och såg på




Bunden vers av Erik.J
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-06 03:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik.J
Erik.J