Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höjdrädd

Skrattar faran i ansiktet innan jag slänger mig utför höga höjder.

Drömmarna korsar verkligheten och sanningen grusar min våghalsighet..

I sanningens ögonblick lever rädslan...

Känslan att stå inför hög höjd, går som en elektrisk puls genom kroppen.

Äventyret får vänta...

 




Fri vers av Nina Nightwish VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-06 11:23



Bookmark and Share


  Ronny Berk
efter att ha tagit del av rubriken - känner den tvekan som diktarjaget förmedlar... men detta i kontrast till första raden, kanske är det drömmen som gäller ...
2011-11-06

  PPQ
Det känns som om du bara blir bättre och bättre jag älskar den här texten och signalerna som texten sänder ut
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP