Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma!!!

Mamma


Var är du mamma?


Hör du inte att jag ropar?


Du tittar på mig

men ser mig inte.

Du ser att jag rör mina läppar

men du hör mig inte


Mamma!!!



Vem är du egentligen?




Fri vers av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-06 17:54



Bookmark and Share


  marie ohlson
Berör ända in i hjärtat! Tyvärr måste jag ju säga att jag känner o upplevt/upplever precis de du skriver..
2011-11-06

    maija tuori
Väcker starka känslor ..berörande ..vackert..
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt