Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att inte bli sedd kan se ut så här.......i små ord........


Missriktad


Du såg mig inte

I din värld

skymde jag

solen.




Fri vers (Fri form) av Karin Rosberg
Läst 373 gånger
Publicerad 2011-11-06 20:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men då såg han väl snarare för mycket av dig?
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg