Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alkohol


bränder/andra element

hon fyller ett glas med vatten
för att släcka en brand
banal utmaning av fördärv

när törsten är oumbärlig
och det är mars

man vill drunkna
oftast i bensin
eller kärlek
eller något annat håll igång-gift

eller i
vattenkranarna som rinner

allt brinner
& hon
hon tar en cigg




Fri vers av revolver
Läst 370 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-08 15:35



Bookmark and Share


  objekt3
duude din realism är lite kantig var är poesin?


grunden är dock bra. vill bara blåsa lite och sticka lite.
2011-11-30
  > Nästa text
< Föregående

revolver
revolver