Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var snäll mot dig själv

Det lilla barn du har där inne
Det där som bara du vet vem det är

Ropar ibland genom ditt sinne
När verkligheten i hjärtat tär

Lyft upp den lilla i din famn
Krama det och smek dess kind

Kalla den sitt rätta namn
Ge den sen en värmande vind

Se det älskade känn dess kärlek
Känn även dess sårbarhet

Visa att du bryr dig om den lilla
För hon känner att du vet




Bunden vers (Rim) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-07 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt