Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakuum

Att älska
är att leva
om kärleken är besvarad
obesvarad kärlek
är värre än döden
ingen kärlek alls
är att leva
i vakuum.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-07 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP