Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillfällig bekantskap

Nyss kommit hem från en kvinna
som ljuvligt plågat mig en hel timma
än tryckte hon sina mjuka bröst mot min tinning
än smärtade hon mig så att jag höll på att tappa
all besinning
Hon slet och hon drog
jag tänkte nu har jag fått nog
men när jag ville stiga opp
sa hon - stopp
än är jag inte belåten
jag vill polera och putsa så att du skriker
-mina tänder är de vackraste i världen
och Annika är den
som gjort detta underverk.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-08 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP