Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtvivlan

I förtvivlan ser

Hon sonen gå samma väg

Faderns tunga spår




Bunden vers (Haiku) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-09 06:27



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Men en lutning åt den tid som var
då vi har vandringen kvar

att gå i den andres fotspår så
2011-11-09

    Bodil Sandberg
Tunga ord detta ..det är ofta det blir så..
förtvivlan stor sätter du på pränt med din alltid så skickliga penna!
2011-11-09

  Schackpoeten VIP
Sådan far ....sådan sån. Se bara till att sonen inte blir en kopia, han föddes ju faktiskt som ett original :-)
2011-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt