Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orientering



Orientering
jag river upp byxknäna
berg i dagen

på marken lyser
inverterade skuggor
av senhöstlönnar

på upploppets
upptrampade gräsmatta
saktar mig doften




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-09 13:12



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Minns killen som i och för sig kom sist, men mätt på härliga blåbär...
2012-01-03

  lodjuret/seglare VIP
En underfint känslosam text
trenne rosor förtjänte den
2011-11-09

    ej medlem längre
Fint med lönnarna som ligger utbredda på marken. Och doften som bromsar.
2011-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP