Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflexioner i stillhet...


Ingemansland

 

Jag hade en vän, men säg
finns han där än
för jag slutade lyssna -
så mister man den, som längtar
att följa, stillsam och skygg
men ändå gjorde mig 
          - lugn och trygg
        


Där gick jag allena
med tomheten kvar
undrade ofta hur var det
det var, när vi gick tillsammans
hand i hand
hur kom jag då hit
          - till Ingemansland
            


Då tänkte jag efter
och vände mig om
vet du vem mötte mig
mot mig kom
det var den jag glömt
inte glömde han mig
han förde mig hemåt
          - hemåt, till sig            




Fri vers av Siggesdotter
Läst 3058 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-01-14 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter