Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lek med kärlekens fragment


Stilla

Stilla

viskar varandra orden
väcker darrande viljor
för oss nära
törstande läppar
kysser värme
dricker hetta
skälvande kroppar
bär bortom drömmar
älskar oss förlorade
i ögons hunger
älskar oss vinnande
våta själars ögonblickslugn,,,

åter stilla…




Fri vers av Bizon
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-10 05:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bizon
Bizon