Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hälsingland den kallaste av platser

Nånstans finns det några rader kvar
där det står att du ville ha mig i ditt liv,
jag fick aldrig träffa dig, ändå fick jag mista dig.
Inget motstånd när allt togs bort,
du bara gick.




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 281 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-10 09:15



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket sorgliga rader
2011-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling