Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nätterna var lika likgiltiga då

---



för länge sen

umgicks jag

nästan bara

med tjejer

och jag umgås

nästan bara

med tjejer

än idag

men nu för tiden

blir vi fulla

och knullar

istället för att

spela nintendo

och läsa varandras

horoskop



jag är

fortfarande

lika

tråkig

och fortfarande

skorpion


kanske var

mina förväntningar

lite väl höga

men nu vet jag

i alla fall att

stjärnorna

ljuger



*




Fri vers av ibish
Läst 461 gånger
Publicerad 2006-01-14 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ibish
ibish