Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Clint Eastwood

Jag tog mig aldrig in i systemet jag fann inte din frekvens
Du lämnade ingen glipa du försvann från alltihop,
hårt anklagar du om mina elakheter när jag frigör mina ord
Sanningen får jag inte ur mig och modet får jag inte till mig,
det jag vill ha sagt förblir en utopi under nattens isande vibrationer,
jag är ändå för rädd, tålamod är fiskarens bästa vän
Inte är jag en fiskare, jag är en märkligt förälskad krake
som nu står ensam kvar endast som ett utskällt skal
Det frö vi sådde tilläts inte växa naturligt,
naivt påtvingande skyndade jag på processen
och vattnade fröet till döds
Du verkar hård, ohjälpligt sårbar och kall
Jag gör det igen, fullmånen väcker djävulen i mig




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 203 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-10 22:32



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Frekvenser kan hitta varandra.
Om man låter dem.
Jag får bilder i huvudet när jag
läser din text. Om en som drar
sig undan och en som sträcker sig
efter.
Det spelet som är så svårt att veta
när det är balans.
Frågan är om vi ska ändra vår egen
frekvens, eller om de söks till varandra
naturligt.
2011-11-12

  LenaJohansson VIP
bra
2011-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling