Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lättar på tyngden

Jag lättar på tyngden inom mig
När jag svävar på dyrbara moln
Jag kan inte titta bort när någon vill mig väl
Jag kan inte blunda när jag blir sedd
Jag kan inte svika dig när jag har fått guld
Jag måste se när den vackra sanningen träder fram
I de mörkaste stunder
Lättar jag på tyngden
Och låter dig fånga mig




Fri vers av MissCaylin
Läst 301 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-10 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin