Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till vilket pris?

Det är som hela stan
Ligger under ett tjockt täcke
Av något tungt och grått
Nej inte oväder
Något mer
Något annat
Eller är det kanske bara jag?
Kanske ligger det bara över mig
Som andningen stannar upp
Svårt att ta ett andetag
Tryck över bröstet
Rusande tankar
Överallt och ingenstans
Har snurrat för länge nu
I en för lång period
Försöker härda ut
Kanske är det det jag gör
Men till vilket pris?
Hur länge?




Fri vers av MissCaylin
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-10 08:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin