Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du som inte förstår

Som jag så sa
Stark och stabil
Har jag trots allt fallit
Ilskan så stor tog över
När jag mina mediciner övergav
En hjärna helt i obalans
Kastade ner mig från stupet
Jag faller när jag blundar
Kan inte hålla mig kvar när det snurrar
Snälla håll mig kvar
Jag springer
Gråter
Skriker
Stanna mig innan jag ut i vägen går
För det håller inte kvar när allt bara snurrar
Du som inte förstår
Snälla läs på
Det är fan 2022!




Fri vers av MissCaylin
Läst 134 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-07-13 05:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin