Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev för några dagar sedan innan mitt stödmedlemskap gått igenom


Inom mig själv - utanför allt

Varje sekund
Varje minut
Timma
Vecka
Månad
År
Tar så ofta så lång tid
Långsamt kravlar sig den fram
Ensam och arg
Inom mig själv
Utanför allt
Personer som gör det värre
Saker blir större
Jag tappar återigen min balans
I ett land någonstans
Vet inte vart jag är
Eller vart jag ska
Tappar mig själv
Som så många gånger förut
Försvinner ner i en avgrund
Vill inte öppna mina ögon
Vill inte se
Inte känna
Vill bara stänga av




Fri vers av MissCaylin
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-06 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin