Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Här har jag hamnat

Har hamnat någonstans där jag bör vara
Här kan jag finna svar
Men också snubbla på motgångar
Kommer falla många gånger
Det som varit kan jag inte räkna
Sjunker ofta
Men något drar mig upp igen
Här har jag hamnat nu
Här och där kan jag bygga mig upp
Från något lite och skört
Till kanske något större och starkare
Med en större förståelse
Med en starkare grund
Kan jag fortsätta bygga
Tills jag faller igen och får utgå därifrån




Fri vers av MissCaylin
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-29 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin