Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dags att börja skriva igen.


Jag faller halvt

Som en svunnen tid
En tid för längesen
Har jag börjat dansa
Dansa bland sprängda plattor
Längs stigar på okända marker
Men jag faller inte likadant
Inte nu
Inte längre
Jag faller halvt
Och inte lika tungt
Jag står starkare nu
Du kan inte knuffa mig
Jag är inte rädd för dig
För jag är någon annan nu
Någon bättre
För jag har varit med om så mycket
Jag faller halvt
Bara halvt
Och inte lika tungt




Fri vers av MissCaylin
Läst 142 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-07-06 06:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin