Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tio över tolv

Dygnet har gått

Kommer aldrig tillbaka

Det jag aldrig hann med

Dömt att försaka

Var det viktigt?

Kommer jag kunna sluta mina ögon med ro?

Livet fortsätter sakta framåt mot nya gryningar

Eller snarare snabbt

Tio över tolv




Fri vers av micke ahlborg
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-11 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

micke ahlborg
micke ahlborg